Links

EMDR

Vereniging voor EMDR Nederland. EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing, en is een effectief bewezen behandelmethode om nare ervaringen te verwerken

Bekijk website

Schematherapie

Schematherapie is een vorm van psychotherapie voor mensen met persisterende klachten, zoals een persoonlijkheidsstoornis of een vaak terugkomende depressie. Schematherapie helpt je de oorsprong van gedragspatronen te doorgronden en te veranderen

Bekijk website

NVP

De Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie bewaakt en versterkt het vakgebied psychotherapie en de positie van de psychotherapeut. Zij behartigen hun belangen en stimuleren de kwaliteitsverbetering van de psychotherapie.

Link

VKJP

De Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie (VKJP) is de wetenschappelijke en specialistische vereniging voor kinder- en jeugdpsychotherapie. De vereniging staat voor de kwaliteit en ontwikkeling van het vak kinder- en jeugdpsychotherapie en daarmee voor toegankelijke, deskundige hulp aan jeugdigen met psychische problemen.

Bekijk website

LVVP

LVVP staat voor Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten.

Bekijk website

NZA

De NZA staat voor de Nederlandse Zorgautoriteit.

Bekijk website

BIG

Het BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) register geeft duidelijkheid over wat een zorgverlener kan en mag.

Bekijk website

0 tot 23

Van 0 tot 23 is een Vereniging van orthopedagogen, kinderpsychiaters, kinderpsychotherapeuten en kinderpsychologen in Haarlem en omstreken die gespecialiseerd zijn in het werken met 0 tot 23 jarigen en de mensen om hen heen.

Bekijk website

Rondom psychotherapie

Rondom Psychotherapie is een Vereniging van en voor psychotherapeuten in de regio die BIG-geregistreerd en lid van de LVVP zijn.

Bekijk website

Praktijk voor psychotherapie de Bruin en Frijdal

De praktijk is een nauwe samenwerking tussen de praktijken van Jiska de Bruin en Annina Frijdal gevestigd in het prachtige Gezondheidscentrum de Koningin in Haarlem.

Bekijk website

Annina Frijdal Psychotherapie

Annina Frijdal Psychotherapie is een kleine praktijk gevestigd in het Gezondheidscentrum de Koningin in Haarlem. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van langdurige problematiek, trauma, depressie en persoonlijkheidsproblematiek. Samen met jou ga ik op zoek naar de behandeling die het beste bij je past. Ik werk met creativiteit en humor.

Bekijk website

Psychologiepraktijk Esther Schuller

Vanaf april 2023 zal Esther een aantal uur in de praktijk komen werken. Zij zal ook waarnemen tijdens mijn sabbatical later dit jaar.

Bekijk website

Hidden Valley Portugal retreats

Vanaf 2024 bied ik retreats aan in samenwerking met Kirsten de Bruin en Maarten de Vos in Portugal.  Wij combineren yoga, ademwerk, meditatie en systemisch werk.

Bekijk de website voor meer informatie