Contact

Je kunt telefonisch of per mail contact opnemen met de praktijk voor vragen. Er zal altijd een korte telefonische screening plaatsvinden om te bepalen of we de passende hulp kunnen bieden.

Vanuit de AVG en een nieuwe wet (NTA7516) zijn wij verplicht om beveiligd te communiceren met cliënten. Wij gebruiken hiervoor zivver of veilige berichten. En sms of de app Signal.

Mochten wij telefonisch niet bereikbaar zijn laat dan een bericht achter. Alleen dan bellen we je terug.

Bezoekadres
Gezondheidscentrum de Koningin
Koninginneweg 31
2012 GJ, Haarlem

Contact gegevens algemeen
welkom@jiskadebruin.nl

Contact Jiska de Bruin
06 36153839
welkom@jiskadebruin.nl of jiskadebruin@gmail.com
woe, do en vrijdag (in de even weken)

Corona maatregelen
Wij streven ernaar om het risico op besmetting met het corona virus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen en tegelijkertijd de cliënten de behandeling te bieden die ze nodig hebben. Samen met de cliënt zoeken we naar de best passende oplossing. Dit kan betekenen dat de afspraken op de praktijk kunnen plaatsvinden of dat deze (in overleg) worden vervangen door (beeld)bellen. Zowel de behandelaar als cliënt(en) moet(en) hier mee akkoord zijn en vrij zijn van symptomen; geen verkoudheid en/of griepverschijnselen (loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging). Daarnaast moet iedereen de regel van anderhalve meter afstand in acht nemen. In het gezondheidscentrum willen we iedereen vragen om een mondmasker te dragen.

Crisissituaties
In crisissituaties binnen kantoortijden kun je met ons contact opnemen via mail of telefonisch. Buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met je huisarts of de huisartsen spoedpost (023-2242526). In overleg met de huisarts kunt je zo nodig verwezen worden naar de crisisdienst van de GGZ.

Vervanging
Tijdens vakanties onderbreken we de psychotherapie tijdelijk. We zullen altijd met je bespreken of een overbruggings-contact door een collega nodig is. Vanuit de samenwerking met Annina Frijdal zullen we zoveel mogelijk voor elkaar waarnemen bij langerdurende afwezigheid, zoals vakanties.